Back-up-mogelijkheid Animal Crossing: New Horizons verschijnt dit jaar

Back-up-mogelijkheid Animal Crossing: New Horizons verschijnt dit jaar

De back-up-mogelijkheid voor Animal Crossing: New Horizons moet dit jaar uitkomen. Dat maakte Nintendo onlangs bekend in een persbericht.

Het persbericht verscheen op het Japanse platform Dengeki Online. Hierin geeft Nintendo aan dat er een back-up-functie in de maak is die ergens dit jaar uitkomt. De gamegigant geeft aan dat deze functie alleen werkt als de originele Nintendo Switch kapot gaat of gestolen is, dus niet wanneer gebruikers wisselen van console. Als laatste geeft Nintendo aan dat het met deze functie niet mogelijk is om meerdere eilanden op één console te onderhouden.

Het is in Animal Crossing: New Horizons niet mogelijk om gebruik zoals de meeste games te maken van de normale cloud save-functie van de Nintendo Switch. Het besluit is genomen om valsspelen met de tijd te voorkomen.

Animal Crossing: New Horizons komt 20 maart uit voor de Nintendo Switch. Wanneer de back-up-functie uitkomt is nog niet bekend.

Animal Crossing New Horizons

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind het wat ver gezocht om vals spelen te voorkomen, uit eindelijk bederf je toch je eigen game plezier. Ook dat je Save files niet om meerdere apparaten kunt gebruiken vind ik zo verouderd. Ik was het denken mijn dochter een Switch Lite te kopen, en haar profiel op mijn Switch te laten staan voor als ze eens op de TV wilt spelen, maar dat is niet mogelijk, iets dat bij Playstation en Xbox wel kan.

0

Aanbevolen voor jou