Nieuws

Back to Dinosaur Land 2 vr-demo beschikbaar

Werkt in combinatie met de Oculus Rift DK2

Geschreven door Aida . op

Crytek heeft een vr-demo voor Back to Dinosaur Island 2 vrijgegeven op Steam. De demo is gratis te downloaden en werkt in combinatie met de Oculus Rift DK2.  

“De feedback die we ontvingen van mensen die de game hebben gespeeld was aanmoedigend en we hebben het gebruikt om onze huidige vr-projecten te verbeteren”, zegt de Executive Producer van Crytek, Elijah Freeman. 

“De demo is niet alleen een visuele tentoonstelling, maar bevat ook interactieve elementen die de kracht van het medium gebruiken. Door deze ervaring beschikbaar te maken voor iedereen, hopen we zoveel mogelijk spelers de kans grijpen om zich thuis te voelen in de wereld van dinosauriërs.”

In onderstaande video is een glimp te zien van de demo. Back to Dinosaur Island 2 werd voor het eerst getoond tijdens E3 2015, maar was tot nu toe niet beschikbaar voor het algemene publiek. Alleen een selectieve groep mensen kreeg toegang tot de demo. De Back to Dinosaur Island 2-demo is hier te downloaden

Bron: Crytek

Dit artikel delen:

Lees meer

Vijftienjarige wint grootste Hearthstone-toernooi tot dusver Minecraft wordt proeftuin experimenten kunstmatige intelligentie
0

Reacties op: Back to Dinosaur Land 2 vr-demo beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.