Babylon's Fall ontvangt na release Nier: Automata-content

Babylon's Fall ontvangt na release Nier: Automata-content

Na de release van Babylon's Fall verschijnt er extra content voor de game gebaseerd op een andere PlatinumGames-titel, Nier: Automata.

Van 25 februari tot 31 mei loopt seizoen 1 van Babylon's Fall. Spelers kunnen hierin onder andere vijanden, kleding en een kerker geïnspireerd door Nier: Automata verwachten. 

Vanaf vandaag is er ook een demo van de game beschikbaar op PlayStation-consoles. Alle progressie die in de demo wordt geboekt kan naar de volledige versie van de game worden overgezet wanneer die verschijnt. Tot slot heeft uitgever Square Enix een nieuwe trailer van de game uitgebracht waarin gevechten zijn te zien.

Babylon’s Fall is een actiegame waarin spelers kunnen vechten met een multifunctioneel zwaard. Zo fungeert het ook als een touw waarmee spelers zichzelf naar vijanden toe kunnen trekken om combo’s te maken. De gameplay doet daarbij erg denken aan Devil May Cry.

Babylon's Fall verschijnt op 3 maart voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. Ontwikkelaar PlatinumGames is bekend van spellen als Bayonetta, Astral Chain en Nier: Automata.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vond de trailer er erg 'meh' uitzien. Desondanks ben ik wel enorme fan van platinum games. Al heb ik niet het idee dat dit 1 van hun toppers wordt, maar eerder een verplicht nummertje...

0

Aanbevolen voor jou