Nieuws

Babylon’s Fall krijgt betaalde battle pass

Geschreven door Marvin Toepoel op
Square Enix is van plan Babylon’s Fall na uitkomst nog jarenlang te ondersteunen en onderdeel van dat plan is een betaalde battle pass.

Dat meldt gameregisseur Takahisa Sugiyama in een interview met Siliconera. Aangezien Babylon’s Fall een ‘live service game’ wordt zijn er plannen om extra inkomsten te vergaren via onder andere battle passes op basis van abonnementen en optionele, cosmetische aankopen.

“Je zal [met de battle pass] verschillende cosmetische beloningen kunnen verdienen door te spelen. Maar aangezien de game voor de volle prijs gekocht moet worden, zal het eerste seizoen van de Premium Battle Pass gratis zijn in seizoen 1”, aldus Sugiyama.

Ook kunnen spelers in seizoen 1 de battle pass voor seizoen 2 kopen met korting, maximaal 50%. Sugiyama benadrukt dat de battle pass geen verplichting is, alleen cosmetische beloningen bevat, en dat je hem niet hoeft te halen om verder te kunnen komen in Babylon’s Fall. “We hebben de game zo ontworpen dat de gameplay ervoor zorgt dat je sterker wordt.”

Babylon’s Fall is vanaf 3 maart beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Siliconera

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo haalt Super Smash Bros. uit gametoernooi EVO 2022 Russische aanvalshelikopter niet meer een beloning in Battlefield 2042
1

Reacties op: Babylon’s Fall krijgt betaalde battle pass

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Quirinius

    • 27 februari 2022 18:24
    Al was het gratis dan zou ik het nog niet spelen. Gisteren de demo gespeeld en wat een oersaai spel zeg. Na de Avengers mislukking zou je denken dat SE geleerd zou hebben van hun fouten, maar niets blijkt minder waar. Zal wel aan de verschillende studio's liggen die niet (goed) met elkaar communiceren.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.