Babylon's Fall is na februari 2023 niet meer speelbaar

Babylon's Fall is na februari 2023 niet meer speelbaar

Square Enix stopt de service voor Babylon's Fall op 28 februari 2023, waarna het spel niet meer speelbaar is.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Later vandaag wordt de game uit de verkoop gehaald. Er was eerst een grote update voor de game gepland die het spel op de schop zou nemen, maar die is geannuleerd.

Mensen die het spel al wel hebben, kunnen na vandaag geen in-game aankopen meer doen. Het is de bedpeling dat er diverse in-game activiteiten worden gehouden de komende tijd als dank aan de huidige spelers. Zo moet na 29 november nog een laatste seizoen beginnen, waarmee spelers verschillende speciale items kunnen vrijspelen.

Babylon’s Fall is een actiegame van PlatinumGames - bekend van Bayonetta en Nier: Automata - waarin spelers kunnen vechten met een multifunctioneel zwaard. Zo fungeert het ook als een touw waarmee spelers zichzelf naar vijanden toe kunnen trekken om combo’s te maken. De gameplay doet daarbij erg denken aan Devil May Cry.

De game verscheen eerder dit jaar, maar werd door de pers gehekeld. Daarbij kende het spel maar een klein aantal spelers.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Uhh niet meer speelbaar of alleen niet meer te kopen? Lijkt me anders zinloos dat spelers nog dingen kunnen verdienen om vervolgens het spel niet meer op te kunnen starten. Bovendien schandalig als dat het geval is

0
test

@Zut Niet meer kopen na vandaag, niet meer spelen na 28 februari 2023, het staat er gewoon :P

0

@Sisko Klopt het staat er maar logisch is het totaal niet haha

0
test

En mensen die de game net hebben gekocht die krijgen geen refund of zo?

0
test

@Markus88 Mensen die de game net hebben gekocht hebben geen recensies gelezen voordat ze tot aankoop kwamen lijkt mij. slechts 45% is positief over de game. De game kost ook nog eens 70 EU. Als ze zoveel durven te vragen dat mag je minstens een steam rating van Overweldigend Positief verwachten.

0
test

@incarnatus Ik wou de game toendertijd kopen, dacht het zal 10-20 euro zijn met de recensies die ik had gelezen. Stond wel even vol verbazing toen ik zag dat de game gewoon 70 euro was! :O

0

Aanbevolen voor jou