Babylon's Fall heeft maar zo'n duizend gelijktijdige spelers op Steam

Babylon's Fall heeft maar zo'n duizend gelijktijdige spelers op Steam

Er zijn maar zo'n duizend gelijktijdige spelers van het pas uitgekomen Babylon's Fall op Steam.

Op moment van schrijven is de piek 1073 spelers, waardoor de game buiten de tweehonderd populairste games op Steam valt. Dit lage aantal is extra opvallend omdat de game gisteren uitkwam.

Ook de recensies van spelers op Steam zijn wisselvallig. Vooral het verdienmodel wordt gehekeld - de game kost niet alleen 69,99 euro op Steam, er is ook een seizoensgebonden battle pass die gekocht kan worden.

Babylon’s Fall is een actiegame van PlatinumGames - bekend van Bayonetta en Nier: Automata - waarin spelers kunnen vechten met een multifunctioneel zwaard. Zo fungeert het ook als een touw waarmee spelers zichzelf naar vijanden toe kunnen trekken om combo’s te maken. De gameplay doet daarbij erg denken aan Devil May Cry.

Zowel PlatinumGames als uitgever Square Enix kent de laatste jaren tegenvallende prestaties van games. Zo liet Square Enix al weten dat Guardians of the Galaxy beneden verwachtingen verkocht en dat Marvel's Avengers live-game-aanpak niet naar behoren was uitgerold. Ook PlatinumGames heeft te maken gehad met enkele missers qua verkoop, waaronder een heruitgave van The Wonderful 101, alsmede de annulering van Xbox-game Scalebound. De ontwikkelaar liet onlangs nog weten niet negatief tegenover een overname door een ander bedrijf te staan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja, echt zonde... Had het al eerder vermeld, maar wou het met vrienden proberen tot we de prijs zagen van 70 euro! :P

0
test

Volgens mij heeft de marketing afdeling ook niet echt haar best gedaan, de eerste keer dat ik van Babylon's fall hoorde, was het bericht dat het spel beschikbaar was. En aangezien het geen vervolg is (toch?) zal alleen een titel mensen weinig zeggen. Ik moet zeggen dat de beelden uit de trailer me nog best aanspreken qua stijl en actie maar zoals gezegd ik had nog niet eerder van deze game gehoord.

0

Aanbevolen voor jou