Nieuws

The Sims 4-update voegt Baby Yoda toe

Het schattigste standbeeld ooit

Geschreven door Cody van den Bogert op
De enorm populaire Baby Yoda heeft zich een weg gebaand naar de Sims 4. De baby-protagonist van The Mandalorian is nu te bewonderen in de Sims 4, als standbeeld weliswaar.

Na een flinke lading merchandise, memes en aandacht, schittert Baby Yoda nu ook in The Sims 4. Spelers kunnen hun huis nu opfleuren met een standbeeld van het schattige groene mannetje. Het standbeeld is toegevoegd aan de simulatiegame als onderdeel van de laatste update en is een speciale uitvoering.

Het item is een vroeg kerstcadeau van Maxis en kan gevonden worden in de built/buy-modus. In dit menu dienen spelers 'Baby Yoda' in te typen om het product te vinden. Officieel heet het standbeeld 'The Child Statue' en bij het item staat de volgende tekst geschreven: "Dit standbeeld is een fijne replica, geïnspireerd door de live action serie van Disney+, The Mandalorian."

Vooralsnog is Baby Yoda levenloos, maar er is ongetwijfeld iemand een mod aan het ontwikkelen die Baby Yoda tot leven brengt. Wellicht is het schattige groene mannetje binnenkort te adopteren.

Dit artikel delen:

Lees meer

Start je eigen moonshine-onderneming in Red Dead Online Microsofts aankondiging van de Xbox Series X was spectaculair maar verwarrend
0

Reacties op: The Sims 4-update voegt Baby Yoda toe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.