Baas CD Projekt Red biedt excuses aan voor opmerking over crunch

Baas CD Projekt Red biedt excuses aan voor opmerking over crunch

Adam Kiciński, de mede-CEO van CD Projekt Red, heeft zijn excuses aangeboden aan het personeel om een onhandige opmerking over de werkcultuur. Dat blijkt uit een e-mail in bezit van Bloomberg-journalist Jason Schreier.

Tijdens een call met investeerderszei Kiciński dat de crunch voor het project 'niet zo erg' was. "Dat is het nooit geweest. Natuurlijk is het verhaal opgepikt door de media en sommige mensen hebben zwaar gecruncht, maar een groot deel van het team heeft helemaal geen crunch gehad omdat hun werk af is. Het duurt nu natuurlijk langer, maar we hebben feedback van het team; ze zijn blij met de drie extra weken, dus we zien geen gevaren rond crunch."

In een e-mail aan het personeel heeftKiciński daar nu zijn excuses voor aangeboden. "Ik wilde eigenlijk niks zeggen over crunch, maar ik heb het toch gedaan, op een vernederende en kwalijke manier", zegt hij in de mail. "Ik kan mijn woorden niet verdedigen. Wat ik zei was niet eens ongelukkig, het was helemaal slecht. Daarvoor bied ik mijn nederige excuses aan. Ik was altijd en ben nog steeds trots op de hart en ziel die jullie stoppen in wat jullie elke dag doen."

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok cool. Ik: "He internet, zullen we het hierbij laten? hij heeft sorry gezegd dus we kunnen door met het leven toch?" Het internet: "Hold my beer! *Inhaling deeply" Ik: "ah shit hier gaan we hoor....."

0
test

@controvi Ik snap jou en deel je standpunt, maar dit is de huidige samenleving in een notendop. De beste man zal diep door het stof gaan voordat ze klaar zijn. Guess what internet; jullie hoeven niet overal iets van te vinden, af en toe geen mening hebben maakt het leven lichter, leuker en een stuk gezelliger.

0
test

@El Ninjo dat is jouw mening!!!!

0
test

@El Ninjo We reageren allemaal op comments omdat we onze meningen willen laten horen toch? Je intentie is volgens mij goed; maar ons leven in de 21ste eeuw is te "makkelijk" geworden. Daarom gaan we ons druk maken om wat bn-ers doen, zeiken dat een game te laat uit komt of huilen omdat Disney iets met een star wars character doet wat we niet hadden gewild.

0
test

Iedereen is vrij een mening te hebben en die te uiten. Dat vinden we belangrijk. Uiteindelijk is het antwoord op elke serieuze schuldvraag voor een rechter. Dat is de weg die we met zijn alle gekozen hebben en daar ben ik blij mee. Laat iemand oordelen die ervoor geleerd heeft en alle feiten kent. Ik denk dat het online verkennen van de verschillende standpunten goed is voor de persoonlijke ontwikkeling. Op de hoogte blijven van ontwikkelingen houdt de samenleving gezond. Het online veroordelen van mensen lijkt me inderdaad niet bijdragen aan een lichter, leuker en gezelliger leven. Aan de andere kant snap ik dat in sommige landen het rechtssysteem tekort schiet. Bij gebrek aan betere middelen zullen we toch wat geluid moeten maken.

0
test

@niqomipa Ironie? Waar het om gaat is dat de beste man z'n excuses heeft aangeboden en dat het daarmee wel af is, echter zal het internet dat niet zo zien en ik denk alleen maar, waar maakt iedereen zich nog druk om? Dingen doen er meestal niet zo erg toe als we denken en dat beseffen is heerlijk. Bijna alles waar we ons druk om maken in het dagelijks leven is onbelangrijk, oninteressant en niet de moeite waard om je druk over te maken. Just my 2 cents, en met de 'guess what internet' doelde ik op 'Het internet' in controvi z'n post, niet andere gebruikers hier.

0

@El Ninjo De ironie is dat je eerst je mening geeft en vervolgens het internet oproept om geen mening te hebben. Je had dus eigenlijk je 2 cents op zak moeten houden volgens je eigen advies. Maar het zit hem natuurlijk niet in het hebben van een mening en het uiten daarvan, vermoed ik. Het gaat meer om hoe men reageert op het internet, men kan alleen spreken in superlatieven en uitersten. Wat betreft deze situatie ben ik het niet met je eens dat excuses voldoende is, wat hebben die werknemers eraan die nog steeds 100 uur per week draaien? NIets, de situatie is nog steeds hetzelfde. Dus als mensen hun onvrede willen uiten over de slechte werksituatie bij CDPR dan is de kous nog niet af met zijn excuses lijkt me? Voor jouw persoonlijk doet het er blijkbaar niet zoveel toe en dat schijnt heerlijk te zijn, maar ik gun het niemand om maanden achtereen dagen van 14,5 uur te maken, daar ga je echt aan kapot. Dus ja daar zou ik graag wat van willen zeggen als je dat goedvindt, ook na de excuses van Controvi.

0
test

@fonsrutte Goeie reactie, netjes onderbouwd. Teruglezend was mijn bericht niet heel samenhangend, ik uitte meer frustratie onder het bericht van Controvi - waar ik mij op dat moment in kon vinden - na het lezen van andere posts hier, op Twitter op de excuses van Kiciński. Ik maak bij lange na geen werkweken van 100 uur, maar ben ook niet vreemd van werken buiten kantoortijden. Zeker wanneer er belangrijke gebeurtenissen aankomen. Ik doe dat omdat ik passie heb voor m'n werk en ben er ok mee, maar realiseer heus dat dat totaal afhangt van o.a. de werksfeer, misschien groepsdruk, wel / geen vergoeding etc. en dat dit niet voor iedereen opgaat. Ik heb altijd respect gehad voor CD-Project Red en nu blijkt het het zoveelste bedrijf te zijn met een crunch-gate verhaal. Ik heb er nl. altijd twijfels bij gehad of het daadwerkelijk zo embarmelijk is en niet een of twee medewerkers welke uit de school klappen; waar het nieuws maar al te gretig over schrijft . “If you don't read the news, you're uninformed. If you read the news, you're mis-informed.”

0

Aanbevolen voor jou