B-Spec modus Gran Turismo 5 volgend jaar via webbrowser speelbaar | Gamer.nl

B-Spec modus Gran Turismo 5 volgend jaar via webbrowser speelbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Door een update begin volgend jaar zal het mogelijk zijn om B-Spec races op een browser te spelen”, aldus Yamauchi. Ook heeft hij laten weten dat er gewerkt wordt aan een update waarbij het mogelijk zal zijn om zelf gemaakte tracks met vrienden uit te wi elen, maar hij denkt niet dat deze feature voor volgend jaar klaar is.

B-Spec

In een B-Spec race bestuurt de speler zelf niet de auto, maar moet een race gemanaged worden. Er moeten opdrachten uitgesproken worden die de coureur vervolgens opvolgt, bijvoorbeeld dat er de spits in moet worden gereden. Deze races zouden vanaf volgend jaar dus via een webbrowser uitgevoerd kunnen worden, zodat het PlayStation 3-systeem voor andere dingen gebruikt kan worden.

Deze week gaf Sony een patch uit voor Gran Turismo 5 om problemen met de schade die de gamers online aan hun auto kunnen oplopen te verbeteren. Er is al eerder aangegeven dat het de bedoeling is dat er regelmatig een nieuwe updates en DLC voor de game verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou