Axiom Verge op Epic Games Store crashte door ontbrekend Steam-bestand

Axiom Verge op Epic Games Store crashte door ontbrekend Steam-bestand

De Metroidvania Axiom Verge, die nu tijdelijk gratis beschikbaar is op de Epic Games Store, weigerde tijdelijk te werken door het ontbreken van een bestand met Steam in de naam.

Doordat het bestand Steam.xnb ontbrak, crashte de game compleet wanneer het derde gedeelte van de wereld werd ingeladen. Het probleem werd op Twitter aangekaart door gameontwikkelaar Scott LaGrasta en werd door meerdere gebruikers, bij gebrek aan een Epic Games Store-forum, op de Steam-pagina bevestigd.

Ontwikkelaar Tom Happ wist het probleem enkele uren later al op te lossen via een update. Hij gaf op Twitter toe dat hij het bestand had verwijderd omdat hij alle bestanden met het woord Steam had verwijderd. Hij had er geen rekening mee gehouden dat er bestanden nodig waren voor de 'steam pipes' in dat specifieke gedeelte van de map.

Axiom Verge

In Axiom Verge besturen spelers Trace, die verschillende wapens en moves heeft om een gigantische spelwereld gevuld met eeuwenoude en futuristische technologie te verkennen. De game kwam oorspronkelijk in 2015 uit op PlayStation 4, maar is inmiddels ook verkrijgbaar op onder andere pc, Switch en Xbox One.

Tot 21 februari kunnen geïnteresseerden Axiom Verge gratis downloaden via de Epic Games Store. In onze review ontving de game maar liefst een 9, vanwege de ouderwetse vrijheid in ontdekken en geheimen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

This is not the news you are looking for...

0
test

@HunterSeeker Nou ik heb mij anders de ballen uit mijn broek gelachen.

0
test

Is het wat, deze game? Heeft iemand het al even aan een trial onderworpen?

0
test

@TheChief Zeker een geweldig spel. Niet belachelijk groot, met 12 uurtjes ben je er wel doorheen. Maar het speelt heerlijk weg

0
test

@TheChief Gewoon toevoegen aan je library en later zelf gewoon kijken.

0

Aanbevolen voor jou