Nieuws
Axiom Verge

Axiom Verge later dit jaar uit voor Xbox One en Wii U

Aanvraag voor PlayStation Vita-versie ingediend

Geschreven door Aida . op

Axiom Verge wordt later dit jaar uitgegeven voor Xbox One en Wii U via de Nintendo eShop. Dit bevestigt de ontwikkelaar van Axiom Verge, Tom Happ. Een aanvraag voor een Vita-uitgave is ingediend bij Sony. 

De Xbox One-port wordt beheerd door Sickhead Games, terwijl BlitWorks zich ontfermt over de Wii U-versie van de game. Exacte details over de releasedatum zijn nog niet bekend. “We weten nog niet precies wanneer de Xbox One- en Wii U-versies uitkomen, maar het wordt zeker ergens dit jaar, na de Vita-release”, is te lezen op de officiële blog. “We willen speelbare demo’s presenteren tijdens het Pax East-evenement. Hopelijk hebben we tegen die tijd ook meer informatie om met jullie te delen.”

Axiom Verge is een indiegame die in vorig jaar uitkwam voor PlayStation 4, pc, Mac en Linux. In de actie avonturengame besturen spelers een wetenschapper, wie ontwaakt in een eeuwenoude high-tech wereld. Het spel doet denken aan onder andere Metroid en Contra. 

Bron: Axiom Verge

Dit artikel delen:

Lees meer

Oddworld: Soulstorm aangekondigd voor tweede helft van 2017 Fallout 4-uitbreiding Automatron vanaf 22 maart verkrijgbaar
0

Reacties op: Axiom Verge later dit jaar uit voor Xbox One en Wii U

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.