Nieuws
Axiom Verge 2

Axiom Verge 2 uitgesteld naar aankomend najaar

Game werd vorig jaar ook al uitgesteld

Geschreven door Michel Musters op
Axiom Verge 2 is uitgesteld naar het aankomend najaar.

De game had eigenlijk al in 2020 uit moeten komen, maar werd toen uitgesteld naar de eerste helft van dit jaar. Dat blijkt wederom niet haalbaar te zijn. Ontwikkelaar Thomas Happ laat weten dat het spel ergens in het derde kwartaal van 2021 uit moet komen, dus ergens in juli, augustus of september.

"Ik kan een lange tekst schrijven over waarom het langer duurt dan verwacht, maar ik wil niet teveel in technische details treden. Logischerwijs moet het spel beter worden van de extra tijd, en ik hoef mijzelf ook niet te overwerken om een datum te halen die ik voor mijzelf had gezet."

Om het uitstel te verzachten, is een 26 minuten durende documentaire over het eerste deel nu tijdelijk gratis op Steam te bekijken. IGN heeft ook een YouTube-versie online staan, die hieronder te bekijken is.

Axiom Verge 2 werd eind 2019 tijdens een Nintendo Indie World-presentatie aangekondigd. Het vervolg is al zo'n vijf jaar in ontwikkeling. Ondanks de verbeterde graphics behoudt het spel een retro-uiterlijk. Verder is ook dit vervolg een metroidvania, waarin spelers een grote map verkennen. De game komt in ieder geval naar Switch en Epic Games Store.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo brengt patch uit voor Mario Kart 8 Deluxe 'Xbox en Bethesda houden op 13 juni E3-presentatie'
1

Reacties op: Axiom Verge 2 uitgesteld naar aankomend najaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 27 mei 2021 21:48
    Lang verhaal kort: moeder natuur heeft hem gezegend met een kind met motorieke problemen dankzij een hersenaandoening dus aan de game werken is een redelijke opgave maar hij kan niet anders want hij heeft geld nodig om de idiote Amerikaanse zorgkosten te kunnen betalen voor een kind wat het hele leven lang zorg nodig gaat hebben.

    Leuke spagaat om in te zitten :/ Verhuis dan in vredesnaam zou ik zelf zeggen, Amerika is een te onvriendelijke omgeving voor een dergelijk kind.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.