'Avowed is openwereld-rpg en voller dan Skyrim'

'Avowed is openwereld-rpg en voller dan Skyrim'

Volgens een insider is Obsidian's aankomende Xbox Series X-game Avowed een openwereld-rpg die veel voller is dan The Elder Scrolls 5: Skyrim.

Een leaker die zichzelf 'Sponger' noemt claimt dat in een lijst met informatie over de game. Hoewel de leaker voor het eerst opduikt, heeft de bekende Xbox-insider Klobrille laten weten dat voor zover hij weet de leaker een betrouwbare bron is.

Het zou om een openwereld-rpg in first-person gaan die groter is dan de spelwereld van Skyrim. Al wordt bij groter benadrukt dat het vooral gaat om de hoeveelheid content en variatie in landschappen. Ook zou de game next-gen AI en physics bevatten, alsmede een dynamisch weersysteem en een diep systeem om personages mee vorm te geven.

Volgens de leaker is het spel al meer dan twee jaar in ontwikkeling en moet het ergens in 2022 of 2023 uitkomen. Avowed zou twee grote steden krijgen en diverse kleinere dorpjes.

Avowed werd vorige week tijdens de Xbox Games Showcase onthuld en moet naar Xbox Series X en pc komen. Hieronder is de aankondigingstrailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zolang ik geen gameplay gezien heb neem. Ik dit soort geruchten niet meer serieus.

0

@hulstpower indd mee eens al de geruchten en bull shit maar ben wel benieuwd wat ze er van gaan maken een nieuwe Skyrim klinkt geweldig helemaal omdat die niet gemaakt word door bethesda

0
test

@rpenning ja denk ook wel dat het een leuke game kan worden en voller maar er is niks van getoond allen cgi trailer en het belooft wat maar laten we eerst wachten op gameplay.

0
test

Gelukkig voller dan Skyrim want zo vol was die wereld niet😋

0

Aanbevolen voor jou