Avicii Invector draait om de muziek van wijlen dj

Avicii Invector draait om de muziek van wijlen dj

Hello There Games en Avicii Music komen met een nieuwe versie van de game Invector, genaamd Avicii Invector.

Hello There Games en Avicii werkten in 2017 samen aan de ritmegame Invector voor PlayStation 4. De nieuwe versie van het spel heet Avicii Invector en verschijnt op een nog onbekende releasedatum voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

In het spel besturen spelers een astronaut die op de muziek van Avicii diverse planeten bezoekt. Avicii Invector bevat 25 nummers van de dj die in 2018 overleed aan de gevolgen van zelfmoord, en elk level is in drie moeilijkheidsgraden en zowel in singleplayer als in co-op speelbaar. Daarbij zijn de graphics verbeterd en is er een nieuwe wereld om te bezoeken.

Tot slot gaat een gedeelte van de opbrengsten van de game naar The Tim Bergling Foundation, een liefdadigheidsinstelling die is opgericht door de ouders van Avicii "om zelfmoord als een globale gezondheidscrisis te zien en er voor te zorgen dat het stigma rondom psychische klachten verdwijnt".

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Huh?

0
test

@denver ja dat leest indd een beetje vreemd XD

0
test

@denver en tis niet eens een leuk geintje..

0
test

"In het spel besturen spelers een astronaut die op de muziek van Avicii diverse planeten bezoekt." Wat heb je dan een vreselijke kutbaan als Astronaut

0

Aanbevolen voor jou