'Avatar-rpg en -mmo in de maak'

'Avatar-rpg en -mmo in de maak'

Volgens het platform Avatar News worden er zowel een rpg als een mmo in het Avatar: The Last Airbender-universum ontwikkeld.

Dat meldt Avatar News op haar website, waar het regelmatig voortijdig informatie deelt omtrent de Nickelodeon-tekenfilm. In totaal zouden er vier titels in de maak zijn, waarvan een met de personages uit de oorspronkelijke serie. Die zouden zijn voorzien van nieuwe Aziatische en inheemse stemacteurs.

'Op basis van de beschrijving' zouden die laatste worden ingezet bij de aankomende rpg, die 'overlap' zou kunnen hebben met action-adventuregames. Verdere details wat betreft de rpg en de mmo ontbreken nog.

De overige twee titels zouden bestaan uit een mobiele game van Square Enix, die vorig jaar werd aangekondigd, en een vierde onbekende titel. Volgens Avatar News worden 'minstens twee' games ontwikkeld in samenwerking met Avatar Studios bij Paramount, de recent opgerichte studio van Avatar-bedenkers Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino.

Recent doken personages uit The Last Airbender en opvolger The Legend of Korra op in Nickelodeon All-Star Brawl en Nickeloadeon Kart Racing. In het verleden publiceerde THQ games gebaseerd op de serie - in 2021 kocht THQ Nordic de rechten van de meeste Nickelodeon-franchises terug.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toen ik de titel las dacht ik aan James Cameron's Avatar en zuchtte ik al: Nee... Toen zag/las ik dit... wat hoop ik dat dit waar is. (Kan ook niet wachten op de Tabletop RPG leveringen die binnenkort starten :) )

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou