Nieuws
avatar

'Avatar-rpg en -mmo in de maak'

Vier games in totaal

Geschreven door Jacco Peek op
Volgens het platform Avatar News worden er zowel een rpg als een mmo in het Avatar: The Last Airbender-universum ontwikkeld.

Dat meldt Avatar News op haar website, waar het regelmatig voortijdig informatie deelt omtrent de Nickelodeon-tekenfilm. In totaal zouden er vier titels in de maak zijn, waarvan een met de personages uit de oorspronkelijke serie. Die zouden zijn voorzien van nieuwe Aziatische en inheemse stemacteurs.

'Op basis van de beschrijving' zouden die laatste worden ingezet bij de aankomende rpg, die 'overlap' zou kunnen hebben met action-adventuregames. Verdere details wat betreft de rpg en de mmo ontbreken nog.

De overige twee titels zouden bestaan uit een mobiele game van Square Enix, die vorig jaar werd aangekondigd, en een vierde onbekende titel. Volgens Avatar News worden 'minstens twee' games ontwikkeld in samenwerking met Avatar Studios bij Paramount, de recent opgerichte studio van Avatar-bedenkers Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino.

Recent doken personages uit The Last Airbender en opvolger The Legend of Korra op in Nickelodeon All-Star Brawl en Nickeloadeon Kart Racing. In het verleden publiceerde THQ games gebaseerd op de serie - in 2021 kocht THQ Nordic de rechten van de meeste Nickelodeon-franchises terug.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Nintendo wacht tot tiende verjaardag Wii U voor sluiten eShop' Wat spelen we dit weekend? 19 en 20 februari
2

Reacties op: 'Avatar-rpg en -mmo in de maak'

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Ardyn

  • 19 februari 2022 11:04
  Toen ik de titel las dacht ik aan James Cameron's Avatar en zuchtte ik al: Nee…
  Toen zag/las ik dit… wat hoop ik dat dit waar is. (Kan ook niet wachten op de Tabletop RPG leveringen die binnenkort starten :) )

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  san5324

  • 19 februari 2022 18:14
  De film was misschien wel slecht, maar het joggie had echt getraind in bagua, dat was overduidelijk. Ben benieuwd naar de games.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.