Nieuws
Avatar: Frontiers of Pandora

Avatar: Frontiers of Pandora vertelt een nieuw verhaal met nieuwe personages

Het verhaal van de film wordt niet naverteld

Geschreven door Niels Arts op
De tijdens E3 2021 aangekondigde Avatar-game, Frontiers of Pandora, gaat een eigen verhaal vertellen met nieuwe personages.

Avatar: Frontiers of Pandora vertelt dus niet het verhaal van de film uit 2009 en de personages zijn ook nieuw. Dit meldt Luigi Priore, vicepresident van Disney en Pixar Games, in een interview met VentureBeat. Hij geeft aan dat vijftien of twintig jaar geleden het heel populair was om in games van films letterlijk het verhaal van de film na te spelen, maar dat gamers vandaag de dag meer verwachten.

"Ze willen de interactie aangaan met hun favoriete personages en werelden, maar ze willen nieuwe verhalen spelen en nieuwe dingen doen met deze personages en werelden," zegt Priore. In plaats van dat de game laat zien wat spelers in film al konden zien, gaat Frontiers of Pandora de "geweldige sciencefictionwereld" verkennen. Het hele idee is dat deze game de franchise Avatar uitbouwt. Daarom heet de game Frontiers of Pandora, omdat het op een heel andere locatie plaatsvindt en daar zijn eigen verhaal vertelt.

Avatar: Frontiers of Pandora verschijnt in 2022 voor PlayStation 5, Xbox Series X en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste indruk PES 2022 roept vooral vragen op Gameregisseur Assassin's Creed Valhalla verlaat Ubisoft voor EA Motive