Auteur Gears of War-boeken schrijft verhaal Gears of War 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben de boeken en games [van Gears of War] altijd voorzichtig in elkaar over laten lopen, maar nu Karen ook het verhaal voor de game schrijft, komt de verhaallijn nog meer overeen met de boeken", aldus Fergu on. "Alle personages hebben een rijke en moeilijke geschiedenis en de gebeurteni en tu en de tweede en derde game zorgen ervoor dat de strijd om te overleven nog wanhopiger is."

Nieuwe boeken

Travi is ook bezig met nog twee boeken over Gears of War. "Het vierde boek is e entieel leesmateriaal voor alle Gears of War-fans voordat ze in het laatste deel van de trilogie duiken", aldus Fergu on. In Gears of War 3 neemt Marcus Fenix samen met Dom Santiago het weer op tegen de buitenaardse locust die de mensheid naar de afgrond heeft gedreven. De shooter werd eerder deze week aangekondigd, heeft een coöperatieve modus voor 4 personen en moet op 8 april 2011 uitkomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou