Nieuws

Audiosurf 2 verschijnt 26 mei

Game al te koop via Early Access

Geschreven door Ivo Jager op
De officiële release van ritmegame Audiosurf 2 is op 26 mei. Dat maakte ontwikkelaar Dylan Fitterer bekend op de officiële website van het spel.

Momenteel is Audiosurf 2 al verkrijgbaar via Early Access op Steam, voor 19,99 euro. De game is in die vorm al sinds 2 oktober 2013 te koop. Spelers kunnen sinds 9 januari van dit jaar ook alvast de Mac- en Linux-versie van Audiosurf 2 proberen. 

Fitterer laat weten dat het het vervolg op meerdere punten is verbeterd. Zo moet het spel nu nog beter muzieknummers analyseren, waardoor kurkentrekkers en power-ups beter samenlopen met hoogtepunten in de muziek. Ook is er ruimte voor spelers om mods voor de game te maken dankzij ondersteuning voor Steam Workshop.

Audiosurf 2 genereert een racebaan op basis van een muzieknummer. Spelers kunnen hierbij hun eigen muziek gebruiken. Zij kunnen zich onder andere voortbewegen in ruimteschepen of op een wakeboard. Tijdens de race is het zaak om zoveel mogelijk punten te verzamelen door obstakels te ontwijken en tegelijk bepaalde (gekleurde) vlakken te raken.  De game ondersteunt lokale coöp voor maximaal vier spelers.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gamer.nl V6-update: Profielpagina's Heruitgave Wasteland 2 gratis voor bezitters pc-versie
0

Reacties op: Audiosurf 2 verschijnt 26 mei

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.