Attack of the Movies 3D brengt drie dimensies naar de Wii | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Attack of the Movies 3D leidt spelers door zes omgevingen die allen zijn geïnspireerd op filmgenres. Zo wordt in de ene nog gevochten tegen zombies, even later zijn buitenaardse wezens de tegenstanders. Elk soort vijand wordt met het bijpa ende wapen om zeep geholpen. Zombies met een afgezaagde shotgun, buitenaardse wezens met een laserpistool.

Om de variatie erin te houden kent Attack of the Movies 3D verschillende paden door de spelwereld en zullen de vijanden telkens in andere patronen opduiken, zodat de speler nooit weet wat hem te wachten staat. Attack of the Movies 3D verschijnt in de lente voor de Wii.

3D

De aanduiding 3D staat tegenwoordig niet meer voor het gebruik van een 3D-engine, zoals bij Wolfenstein 3D en Duke Nukem 3D, maar voor een speciale weergavetechniek waarbij met een speciaal brilletje diepte is waar te nemen. Deze techniek wint momenteel enorm aan populariteit, mede dankzij het filmsucces van Avatar, dat in de bioscoop in 3D te bekijken is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou