Atsumete! Kirby onthuld voor Nintendo DS | Gamer.nl

Atsumete! Kirby onthuld voor Nintendo DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de tweedimensionale platformgame bestuurt de speler Kirby. In deze game kan de roze wolk echter niet beschikken over vaardigheid om tegenstanders op te zuigen en zijn vaardigheden te kopiëren. Daarvoor in plaats neemt de speler in Atsumete! Kirby de controle over maximaal tien Kirby's die middels de touchscreen bestuurd kunnen worden.

Wanneer de touchscreen aangeraakt wordt, verschijnt er een ster waar een Kirby naartoe loopt. Een dubbele aanraking zorgt er vervolgens voor dat hij begint te rennen. Wanneer een Kirby bij de ster aangekomen is, houdt hij zich hieraan vast waarna er één van de andere Kirby's bestuurd kunnen worden. Het spel komt aan het eind van dit jaar uit in Japan; vooralsnog is onbekend of en wanneer het spel in Europa uitkomt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou