Nieuws
Persona 5 Strikers

Atlus viert een jaar lang jubileum van Persona-franchise

Zo valt te lezen op de officiële website

Geschreven door Michel Musters op
Atlus gaat een jaar lang het vijfentwintigjarige jubileum van Persona vieren.

Dat laat het bedrijf weten op de officiële Persona-website. "Deze september viert de Persona-reeks diens vijfentwintigste jubileum en zijn er wereldwijd ook officieel vijftien miljoen exemplaren van games in de reeks verkocht. We willen iedereen die de afgelopen jaren heeft geholpen de serie nieuwe hoogtes te bereiken bedanken."

Wat fans precies kunnen verwachten om het jubileum mee te vieren, is niet duidelijk, maar Atlus hint er al wel naar: "We bereiden een jaar durende campagne voor die van september 2021 tot herfst 2022 loopt en kunnen niet wachten tot jullie alles wat we in de planning hebben zien! Verwacht merchandise, samenwerkingen en zelfs informatie over games."

De meest recente game in de reeks is Persona 5 Strikers. Gamer.nl gaf een 7,5 aan het spel: "Ondanks dat het een spin-off van een spin-off is, voelt Persona 5 Strikers niet aangelengd aan. Het behoudt bijna alles wat Persona 5 zo goed maakte en vervangt alleen de beurtelingse combat door hersenloze gevechten. Dat is wat jammer, maar verder is Strikers een uitstekend uitstapje."

Dit artikel delen:

Lees meer

Playground licht Eliminator-modus uit in Forza Horizon 5 Specificaties van RTX 30 Super-gpu's mogelijk gelekt
0

Reacties op: Atlus viert een jaar lang jubileum van Persona-franchise

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.