Atlus: Switch-gamers moeten blijven vragen om Persona 5

Atlus: Switch-gamers moeten blijven vragen om Persona 5

Volgens uitgever Atlus moeten Switch-gamers blijven vragen om een Switch-versie van Persona 5 om de port mogelijk te maken.

Dat meldt Atlus' community manager Ari Advincula in een interview met IGN. "Jullie willen wat jullie willen, en als jullie ons het niet laten weten kunnen we het nooit maken." Volgens haar luistert Atlus naar zijn fans en ziet men de vraag naar een Switch-versie van Persona 5.

"Het is altijd belangrijk om je mening te laten horen", vervolgt ze. "Blijf ons vertellen wat jullie willen." Advincula laat daarnaast wel weten dat zij niet over de beslissing gaat, maar dat ze binnen het bedrijf wel een Switch-versie van de game blijft opperen.

Diverse Switch-gamers hebben sinds het interview al een bericht geplaatst op Twitter waar men vraagt om een Switch-versie. Veel fans hebben echter ook hun onvrede geuit, omdat fans al jaren om een Switch-versie vragen en dat vooralsnog niets uit lijkt te maken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik word hier toch wel een beetje moe van. Zoals het artikel al aangeeft, wordt er al jaren gevraagd om een Persona 5 Port. En toch lijkt het alsof Atlus geen idee heeft naar de vraag (of het vanwege onzinnige redenen heel veilig wilt spelen).

0
test

Dit heet hype opbouwen.

0

Aanbevolen voor jou