Nieuws
atlus

Update: Meer reacties voor Switch-ports dan Atlus had verwacht

Ontwikkelaar vroeg naar meningen in enquête

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Update: Vorige week hadden we een bericht over een enquête waarin Atlus vroeg of fans interesse hadden in ports van hun games naar de Nintendo Switch. De enquête blijkt een groot succes te zijn, want Atlus heeft nog nooit zoveel reacties op een enquête gekregen.

Dit maakte de ontwikkelaar bekend via hun Japanse Twitter-account. Een Reddit-gebruiker onder de naam KoholintDX heeft deze tweet vertaald. In de tweet wordt gezegd dat een enquête nog nooit zoveel reacties heeft gehad. Er staat ook in dat ze hier eigenlijk niet verbaasd over zijn, omdat de enquête werd gedeeld op verschillende nieuwsplatformen. Of Atlus iets de met de grote interesse in de Nintendo Switch-ports gaat doen, wordt niet in de tweet bevestigd.

Persona 5

Origineel bericht:Atlus overweegt mogelijk om meerdere games naar de Nintendo Switch te gaan porten. Dat bleek uit een Japanse consumentenenquête van de ontwikkelaar.

Persona 5 Scramble komt deze maand al uit op het hybride console van Nintendo. Dit is alleen een cross-over game tussen Koei Tecmo’s Dynasty’s Warriors en de Persona-franchise. Fans van Atlus hopen echter dat andere games ook naar de Nintendo Switch komen.

Nu lijkt het erop dat de ontwikkelaar van de franchise Atlus verschillende ports overweegt voor de hybride console. In een consumentenenquête vraagt de ontwikkelaar namelijk of mensen geïnteresseerd zijn om een aantal games van Atlus zonder aanpassingen te spelen op de Nintendo Switch.

Als voorbeelden noemden ze onder andere; Persona 2 tot en met 5, Shin Megami 3 en 4 en Catherine Full Body. Respondenten van de enquête kunnen aanklikken van welke games ze een port willen zien of kunnen aangeven geen interesse te hebben in een Nintendo Switch-release. Of Atlus ook echt wat met de resultaten gaat doen, is nog niet met zekerheid te zeggen.

Dit artikel delen:

Lees meer

2K Silicon Valley kondigt nieuwe studionaam aan Animal Crossing-kloon komt naar pc
3

Reacties op: Update: Meer reacties voor Switch-ports dan Atlus had verwacht

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Tonne

  • 8 februari 2020 12:34
  Yes please

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • pfipf0

  • 8 februari 2020 16:18
  Jaaaaaaaaaaaa!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  watashi wa maurice desu.

  • 11 februari 2020 15:06
  Lijkt me wel dat ze hiermee wel iets willen doen. Of ze dat doen hangt af van de hoeveelheid potentieel kopers.
  En daarom dat ze die stem ronde denk ik deden.
  Ik kan me namelijk niet indenken dat een ontwikkelaar wel gaat polsen maar enkel omdat ze er toch niks mee willen doen.
  Nee ik weet bijna zeker dat daar in een vergadering de switch voorbij is gekomen maar dat ze gewoon beetje voorzichtig zijn en dus wel even de markt willen polsen voor ze geld gaat inzetten voor te porten.

  Maar ik zou zeggen laat ze maar komen.
  😊

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.