Update: Meer reacties voor Switch-ports dan Atlus had verwacht

Update: Meer reacties voor Switch-ports dan Atlus had verwacht

Update: Vorige week hadden we een bericht over een enquête waarin Atlus vroeg of fans interesse hadden in ports van hun games naar de Nintendo Switch. De enquête blijkt een groot succes te zijn, want Atlus heeft nog nooit zoveel reacties op een enquête gekregen.

Dit maakte de ontwikkelaar bekend via hun Japanse Twitter-account. Een Reddit-gebruiker onder de naam KoholintDX heeft deze tweet vertaald. In de tweet wordt gezegd dat een enquête nog nooit zoveel reacties heeft gehad. Er staat ook in dat ze hier eigenlijk niet verbaasd over zijn, omdat de enquête werd gedeeld op verschillende nieuwsplatformen. Of Atlus iets de met de grote interesse in de Nintendo Switch-ports gaat doen, wordt niet in de tweet bevestigd.

Persona 5

Origineel bericht:Atlus overweegt mogelijk om meerdere games naar de Nintendo Switch te gaan porten. Dat bleek uit een Japanse consumentenenquête van de ontwikkelaar.

Persona 5 Scramble komt deze maand al uit op het hybride console van Nintendo. Dit is alleen een cross-over game tussen Koei Tecmo’s Dynasty’s Warriors en de Persona-franchise. Fans van Atlus hopen echter dat andere games ook naar de Nintendo Switch komen.

Nu lijkt het erop dat de ontwikkelaar van de franchise Atlus verschillende ports overweegt voor de hybride console. In een consumentenenquête vraagt de ontwikkelaar namelijk of mensen geïnteresseerd zijn om een aantal games van Atlus zonder aanpassingen te spelen op de Nintendo Switch.

 

Als voorbeelden noemden ze onder andere; Persona 2 tot en met 5, Shin Megami 3 en 4 en Catherine Full Body. Respondenten van de enquête kunnen aanklikken van welke games ze een port willen zien of kunnen aangeven geen interesse te hebben in een Nintendo Switch-release. Of Atlus ook echt wat met de resultaten gaat doen, is nog niet met zekerheid te zeggen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yes please

0

Jaaaaaaaaaaaa!

0

Aanbevolen voor jou