Atlus hint naar zeven aankondigingen rondom Persona-franchise

Atlus hint naar zeven aankondigingen rondom Persona-franchise

Atlus hint dat er zeven aankondigingen op stapel staan gerelateerd aan de Persona-reeks.

Persona viert zijn vijfentwintigste jubileumjaar en het bedrijf heeft een Japanse website gelanceerd om dat te vieren. Deze website bevat niet alleen artwork voor de hoofdpersonages uit de games, maar ook zeven teasers. 

De eerste teaser suggereert dat de eerste aankondiging in september dit jaar plaatsvindt, en de laatste teaser meldt dat de laatste aankondiging in de herfst van 2022 op stapel staat. Fans kunnen dus een jaar lang aan aankondigingen rondom de reeks verwachten.

Het is nog niet bekend wat Atlus in ontwikkeling heeft voor de Persona-reeks. Persona Central meldt dat één van de projecten echter Code Name: X kan zijn, een gelicenseerde Persona-game voor mobiel van Perfect World.

Persona is een van de meest populaire franchises van Atlus. Zeker met Persona 5 heeft de reeks ook in het Westen voet aan wal gekregen.

Persona 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

- Persona 6 onthulling - Persona 5 (Royal) op Switch - Persona 3 Remake (dat deel heeft het gewoon nodig) - Persona 1 en de 2 games rereleases op PC. Dit zijn mijn wensen... al is Persona 6 nu wel een eis. Die game is namelijk al twee jaar geleden "aangekondigd" dat het in de planningsfase zit. En is nu weer benoemd dat het een lastige opgave is om iets beters dan Persona 5 neer te zetten, wat zeer zeker klopt... want Persona 5 is gewoon de beste JRPG in de afgelopen 20 jaar. Helemaal van de afgelopen generatie. Ze moeten die druk ook niet neerleggen op die schouders, maak de game die je wilt maken en het zal sowieso wel een goed deel worden dan.

0

Aanbevolen voor jou