Atlus hint mogelijk naar nieuwe Catherine-game in livestream | Gamer.nl

Atlus hint mogelijk naar nieuwe Catherine-game in livestream | Gamer.nl

Atlus heeft in een livestream meerdere malen het personage Trisha getoond, afkomstig uit Catherine. Mogelijk is dit een hint voor een vervolg op de game uit 2011.

Atlus hield een livestream om nieuwe werknemers voor Studio Zero te vinden. Deze studio wordt geleid door Persona 5-regi eur Katsura Hashino. Tijdens de livestream werd Trisha, een personage uit Catherine, meerdere malen getoond, tijdens het begin en het einde. De livestream zelf praatte vooral over de nieuwe jrpg van de studio, maar aan het einde vroeg Trisha zich af wanneer het haar beurt is en of genoeg mensen haar wel intere ant vinden. Ze grapt daarna dat ze de heldin wordt in de volgende game.

Dit kan natuurlijk niet meer dan een grap zijn van Atlus, een leuke manier om een oud personage te gebruiken, maar het zou ook kunnen hinten naar de terugkeer van Catherine. Die game verscheen in 2011 en draaide om een groep vrienden in een bar. Dit sociale aspect was het belangrijkste van de game, al werd dit afgewi eld met puzzels die in de dromen van het hoofdpersonage moesten worden opgelost. De game verscheen op PlayStation 3 en Xbox 360.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou