Persona 5-streamers moeten zich houden aan strenge richtlijnen van Atlus | Gamer.nl

Persona 5-streamers moeten zich houden aan strenge richtlijnen van Atlus | Gamer.nl

Atlus heeft richtlijnen voor het streamen van Persona 5 opgesteld. Eerder werd al bekend dat het niet mogelijk is om beelden href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/share-functies-ps4-zijn-verboden-in-persona-5/">direct vanaf de PlayStation 4 </a>te delen, maar ook nu wil Atlus het streamen via een capture card beperken.

Op hun website meldt de ontwikkelaar: "Oké, laten we het even hebben over Persona 5, streamen en video's. Simpel gezegd: we willen niet dat de ervaring voor iemand die de game nog niet heeft gespeeld verpest wordt. Onze fans hebben jaren gewacht tot de game uitkwam en we willen er zeker van zijn dat iedereen het als een volledig nieuw avontuur beleeft. Lees alsjeblieft onze richtlijnen hieronder."

In de richtlijnen wordt duidelijk dat de ontwikkelaar spoilers, zoals het einde van kerkers, wil vermijden. Er mag niet gestreamd worden na 7 juli van de in-game kalendar en video's moeten beperkt worden tot negentig minuten. De video's mogen niet focu en om cutscenes, maar gameplay moet prominent aanwezig zijn. De volledige richtlijnen zijn hier te vinden. Streamers die zich niet aan de richtlijnen houden kunnen een copyrightclaim, waarschuwing of schorsing van hun kanaal verwachten.

Ook is de launch trailer van Persona 5 uitgebracht. De game verscheen gisteren voor de Playstation 4 en PlayStation 3 en kreeg van Gamer.nl een 9. Lees ook onze spoilervrije tips voor de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou