Op de PC games pagina bij Atari waren eerder vandaag de titels van een viertal spellen te lezen, die de uitgever nog niet eerder officieel bekend maakte. Waarschijnlijk was het niet de bedoeling dat deze titels al bekend werden gemaakt, want inmiddels zijn de games alweer van de website verdwenen.

Onder deze titels bevond zich onder andere Civilization IV, het vierde deel in de befaamde strategiereeks. Het is vrij waarschijnlijk dat dit deel momenteel in ontwikkeling is bij Firaxis en in 2005 het levenslicht zal zijn. Van de andere titels doet alleen Chronos enigszins een belletje rinkelen. Dit was namelijk ook de titel van de nieuwste game van de makers van Will Rock, welke vooralsnog geen uitgever had.

De andere twee titels, Rat Race en Enemy in Sight, kunnen in principe vanalles zijn. Wanneer je immers op de titels klikte, verkreeg je geen verdere informatie maar werd je teruggestuurd naar de frontpage. Al deze games verschijnen op PC, bij Enemy in Sight en Chronos werd ook het Xbox platform aangegeven.