Atari heeft de Europese releasedata voor haar te verschijnen PC games voor de rest van 2004, bekend gemaakt. De eerste game, Asterix & Obelix XXL, verschijnt al aanstaande vrijdag nadat het eerder al op PS2 en Xbox verscheen. De eerstvolgende game treffen we pas in september aan, maar dat lijkt dan wel meteen een mooie titel te gaan worden, namelijk Locomotion van Chris Sawyer, de langverwachte opvolger op Transport Tycoon.

In oktober kunnen we de PC versie van Shadow Ops: Red Mercury verwachten, op 8 oktober om precies te zijn. Dit spel zal volgende week vrijdag reeds op de Xbox verschijnen. Ook op acht oktober verschijnt, in de categorie 'dit kopen en spelen we toch niet', de op het bordspel gebaseerde game Trivial Pursuit Unhinged.

In november pakt Atari uit met haar grootste PC titels voor het jaar. Om te beginnen zullen op 5 november Axis & Allies, de RTS van Timegate Studios, en Rollercoaster Tycoon III in de winkels verschijnen. De remake van Sid Meier's piratengame Pirates! zal iets later, op 19 november, in de winkels te vinden zijn.

Voor de PC versie van Driv3r, dat volgende week vrijdag al voor PS2 en Xbox zal verschijnen, heeft Atari nog geen datum vastgelegd, al weet men ons er wel van te verzekeren, dat het spel dit platform nog in 2004 zal aandoen.