Atari komt met acht Atari-hotels

Atari komt met acht Atari-hotels

Gamers die altijd al een gamevakantie hebben gewild, waarbij ze niet thuis op de bank blijven zitten, kunnen binnenkort terecht bij het eerste Atari-hotel in Phoenix, Arizona.

“Atari, één van de eersten in de game-industrie, start met een opwindend nieuw concept: een unieke accommodatie-ervaring die het iconische merk combineert met een unieke bestemming met een videogamethema,” aldus de officiële website. De inrichting van het hotel is nog niet bekendgemaakt, wel zijn een paar inhoudelijke details bekend. Zo gaan de hotels zich bezig houden met vr- en ar-belevingen voor jong en oud. Ook worden in een aantal van de hotels ruimtes en studio's gecreëerd die geschikt zijn voor onder andere e-sports-evenementen.

Het doel is om de geschiedenis en de toekomst van gaming te combineren. Napoleon Smith III, een partner van de GSD-groep die meewerkt aan het hotel, zegt dat Atari de perfecte manier is om gasten het nostalgische, maar toch moderne gevoel te geven. In totaal moeten er acht hotels komen met het Atari-thema, naast Phoenix worden de volgende steden gemeld: Las Vegas, Denver, Austin, Seattle, Chicago, San Jose en San Francisco. Nederlandse vakantiegangers die willen genieten van deze hotels moeten, zodra ze er zijn, dus wel even een vliegtuig pakken.

De constructie van het hotel in Phoenix start in de lente van 2020.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat heeft Atari met VR of AR te maken dan? die link snap ik niet. Of willen ze de naam gebruiken omdat het een synoniem zou moeten zijn voor gaming? Om eerlijk te zijn lijken me de hotels nu al oudbollig, alleen al door het gebruiken van de naam Atari :S Het idee is wel leuk maar vind de aanpak wel vreemd.

0
test

@HunterSeeker wat ik begrijp van de website is dat ze op die manier de 'toekomst' van gaming willen toevoegen aan het nostalgische element, de Atari :)

0
test

Wat voor drugs hebben ze gebruikt tijdens het bedenken van dit belachelijke idee. En waar kan ik dit kopen?

0

Aanbevolen voor jou