Atari gaat games maken gebaseerd op Yu Yu Hakusho | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Na Dragonball-Z heeft Atari nu ook de rechten verkregen op een andere Anime Tv-serie van FUNimation, namelijk Yu Yu Hakusho. Hoewel deze serie in Nederland wellicht niet zo populair is als de Dragonball-Z reeks en bij het gros van de mensen zelfs volledig onbekend, is het in Japan reeds een ware hit. De stripboeken hebben reeds meer dan 40 miljoen exemplaren verkocht en al sinds 1992 is er in Japan een TV-serie te zien.

Deze serie heeft vorig jaar haar opwachting gemaakt op de Amerikaanse televisie en wist ook daar aardig wat zieltjes voor zich te winnen in het Toonami blok van Cartoon Network. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Atari hier meteen op ingesprongen is.

Yu Yu Hakusho vertelt het verhaal van de viertien jaar oude Yusuke Urameshi, een gefrustreerde rebel zonder doel in zijn leven (op die leeftijd al, waar gaat dat heen..). Hij offert zijn leven dan ook op en redt een kind van een verkeersongeval, waarbij hij zelf dus om het leven komt. Door deze heldendaad is Onze Heer hem vergevingsgezind en geeft hem een tweede kans, natuurlijk niet zonder de nodige speciale krachten. Genoeg voer voor een stevige actiegame dus!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou