Hoewel de Nederlandse uitgever Playlogic International reeds op de GamExpo in 2002 haar grootste plannen onthulde en een viertal titels bekend maakte, is vooralsnog geen van de titels van de uitgever in Nederland verschenen. Daar gaat echter weldra verandering in komen, want Playlogic heeft een overeenkomst gesloten met Atari Benelux voor de distributie van de eerste twee titels van de uitgever, Alpha Black Zero en Airborne Troops.

Alpha Black Zero is een 3rd person shooter, gesitueerd in de verre toekomst, welke gebruik maakt van de Serious Sam engine en is ontwikkeld door het in Den Haag gevestigde Khaeon. De release van Alpha Black Zero zal op 15 oktober plaatsvinden. Airborne Troops is eveneens een 3rd person shooter en speelt zich in de Tweede Wereldoorlog af. Airborne Troops is ontwikkeld door het Franse Widescreen Games en zal op 29 oktober in de Nederlandse winkels verschijnen.

De twee Playlogic titels die nu door Atari worden verdeeld, zouden eerder al worden uitgegeven door GMX Media. Playlogic heeft echter, in overleg met GMX, besloten om een distributeur te kiezen die beter vertrouwd is met de markt in de Benelux, de thuismarkt van Playlogic. GMX richt zich met name op de Engelse en Franse markt.

Wanneer de andere Playlogic titels als Cyclone Circus en Xyanide hun weg naar de winkels zullen vinden is nog niet bekend. De games hadden een half jaar terug al klaar moeten zijn, maar sindsdien is er verdacht weinig nieuws meer van vernomen. Ook heeft Playlogic nog een aantal titels in de wacht staan, waaronder Inuits, een action-adventure van Widescreen Games en de in mysterie gehulde games Project Snap en Project Delta. Ook gaan er sterke geruchten dat Playlogic de platformer The Kore Gang uit zal geven.