Astro's Playroom-studio werkt aan nieuwe 3D-actiegame

Astro's Playroom-studio werkt aan nieuwe 3D-actiegame

Team Asobi, de ontwikkelaar achter de PlayStation 5-game Astro's Playroom, werkt aan een nieuwe, driedimensionale actiegame.

Dat blijkt uit een vacature van de studio op LinkedIn. De gezochte ontwerper moet zich specialiseren in het maken van "een verscheidenheid aan levels voor een 3D-actiegame". De persoon in kwestie moet "goede leveldesign-skills hebben die de speler begeleiden en een geweldig tempo aanhouden". Ook moet de persoon "creativiteit en humor" in de game verwerken.

Het is verder niet duidelijk om wat voor game het gaat - ook niet of het om een nieuwe game in de Astro Bot-reeks gaat. De vier games van Team Asobi - Astro's Playroom, Astro Bot Rescue Mission, The Playroom en The Playroom VR, bevatten allen het personage. 

Rond de lancering van Astro's Playroom eind vorig jaar meldde de ontwikkelaar al dat het open stond voor een nieuwe Astro Bot-game, maar dat er geen plannen waren. Het spel staat gratis geïnstalleerd op elke PlayStation 5.

Eerder dit jaar werd Sony Japan Studio, waar Team Asobi onderdeel van uitmaakte, gereorganiseerd en gesloten. Alleen Team Asobi gaat verder onder diens eigen naam.

Astro's Playroom

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou