Nieuws
Astro's Playroom

Astro's Playroom-studio werkt aan nieuwe 3D-actiegame

Komt er een vervolg op Astro's Playroom?

Geschreven door Michel Musters op
Team Asobi, de ontwikkelaar achter de PlayStation 5-game Astro's Playroom, werkt aan een nieuwe, driedimensionale actiegame.

Dat blijkt uit een vacature van de studio op LinkedIn. De gezochte ontwerper moet zich specialiseren in het maken van "een verscheidenheid aan levels voor een 3D-actiegame". De persoon in kwestie moet "goede leveldesign-skills hebben die de speler begeleiden en een geweldig tempo aanhouden". Ook moet de persoon "creativiteit en humor" in de game verwerken.

Het is verder niet duidelijk om wat voor game het gaat - ook niet of het om een nieuwe game in de Astro Bot-reeks gaat. De vier games van Team Asobi - Astro's Playroom, Astro Bot Rescue Mission, The Playroom en The Playroom VR, bevatten allen het personage. 

Rond de lancering van Astro's Playroom eind vorig jaar meldde de ontwikkelaar al dat het open stond voor een nieuwe Astro Bot-game, maar dat er geen plannen waren. Het spel staat gratis geïnstalleerd op elke PlayStation 5.

Eerder dit jaar werd Sony Japan Studio, waar Team Asobi onderdeel van uitmaakte, gereorganiseerd en gesloten. Alleen Team Asobi gaat verder onder diens eigen naam.

Astro's Playroom

Dit artikel delen:

Lees meer

Breda Game City dit jaar aanwezig op virtuele Gamescom Op 7 augustus vindt er in Fortnite een groot evenement plaats
0

Reacties op: Astro's Playroom-studio werkt aan nieuwe 3D-actiegame

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.