Nieuws
Astral Chain

Astral Chain krijgt co-op modus voor twee spelers

Game is echter wel bedoeld voor één speler

Geschreven door Michel Musters op
De Switch-game Astral Chain krijgt een co-op modus voor twee spelers.

Dat laat regisseur Takahisa Taura weten in een interview met Kotaku. De game is ontwikkeld met één speler in het achterhoofd, maar de co-op modus zit als een soort verrassing in de game verstopt. Door een tweede Joy-Con te pakken kan een tweede speler het tweede personage besturen.

Takahisa Taura vergelijkt de optie met Super Mario Galaxy, waarbij één speler Mario bestuurt en een andere speler met de Wii-controller naar het scherm wijst en kristallen afvuurt. "Alleen moeten in Astral Chain beide spelers wel de moeite doen om de personages te besturen en het spel te spelen." In de game worden de personages bij elkaar gehouden met een ketting, waardoor spelers altijd weten waar de ander is.

Mensen die aan games als Bayonetta en Nier: Automata werkten - waaronder Hideki Kamiya en Takahisa Taura - ontwikkelen het spel, dat op 30 augustus exclusief op Switch verschijnt. De game draait om een speciale politie-eenheid in een multiculturele, futuristische stad die samenwerken met een speciaal wapen, genaamd de Legion. Dit resulteert in diverse combo's in gevechten met allerlei monsters.

Dit artikel delen:

Lees meer

Zes dingen die mensen moeten weten over Outriders Eerste teaser van Monster Hunter-film gelekt
0

Reacties op: Astral Chain krijgt co-op modus voor twee spelers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.