Astral Chain krijgt co-op modus voor twee spelers

Astral Chain krijgt co-op modus voor twee spelers

De Switch-game Astral Chain krijgt een co-op modus voor twee spelers.

Dat laat regisseur Takahisa Taura weten in een interview met Kotaku. De game is ontwikkeld met één speler in het achterhoofd, maar de co-op modus zit als een soort verrassing in de game verstopt. Door een tweede Joy-Con te pakken kan een tweede speler het tweede personage besturen.

Takahisa Taura vergelijkt de optie met Super Mario Galaxy, waarbij één speler Mario bestuurt en een andere speler met de Wii-controller naar het scherm wijst en kristallen afvuurt. "Alleen moeten in Astral Chain beide spelers wel de moeite doen om de personages te besturen en het spel te spelen." In de game worden de personages bij elkaar gehouden met een ketting, waardoor spelers altijd weten waar de ander is.

Mensen die aan games als Bayonetta en Nier: Automata werkten - waaronder Hideki Kamiya en Takahisa Taura - ontwikkelen het spel, dat op 30 augustus exclusief op Switch verschijnt. De game draait om een speciale politie-eenheid in een multiculturele, futuristische stad die samenwerken met een speciaal wapen, genaamd de Legion. Dit resulteert in diverse combo's in gevechten met allerlei monsters.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou