Assassin's Creed: Valhalla wordt gemaakt door 15 studio's

Assassin's Creed: Valhalla wordt gemaakt door 15 studio's

De nieuwe Assassin's Creed-game, Assassin's Creed: Valhalla, wordt ontwikkeld door vijftien studio's. De game werd gisteren onthuld tijdens een stream.

Het twitteraccount van Ubisoft Montréal bedankt veertien andere studio’s van over de hele wereld voor het werken aan de nieuwe Assassin’s Creed-game. Ubisoft Montréal stuurde de tweet vlak na de aankondiging van AC: Valhalla. De tweet is hieronder te bekijken.

Assassin’s Creed: Valhalla werd gisteravond aangekondigd na een acht uur lange stream waarin kunstenaar Kode Abdo, a.k.a. BossLogic live artwork creëerde dat langzaam de nieuwe game en het thema onthulde. Er gingen al lang geruchten de ronde dat het thema van de nieuwe AC-game zich zou afspelen in de tijd van de vikingen. Dat is met de stream van gisteren nu bevestigd.

De eerste trailer van Assassin’s Creed: Valhalla wordt vandaag om 17:00 onthuld. De trailer is hier te bekijken. Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend. De game komt waarschijnlijk uit op PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X en PC, dit is echter nog niet bevestigd.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beetje vreemd wel dat ze NL subs hebben laten varen met dit deel… althans volgens de store. Helemaal als straks blijkt dat nederland (of het friese rijk) in een dlc zit.

0
test

@gamerlezer Ach van een beetje Engels leren is niemand slechter geworden.

0
test

@wootism das een flutreden. Ik spreek in mijn dagelijkse werk al veel engels ivm internationaal bedrijf en toch is het prettig als een film of game subs heeft...het is wel wat ontspannender. En vooral, waarom droppen ze NL support als ze dat tot op heden wel gedaan hebben.

0

@gamerlezer niet dat die bij Odyssey al te best was. Er was een sidequest waarin Lying on your resume, werd vertaald naar liggen op je CV -_-.

0
test

@gamerlezer https://www.youtube.com/watch?v=xIz29SjBc2s

0
test

@Millman7 thnx! Dat is veelbelovend. Volgens de store was het niet zo. Denk dat de storepage nog niet up to date is.

0

Aanbevolen voor jou