Assassin's Creed Valhalla volgend weekend gratis speelbaar

Assassin's Creed Valhalla volgend weekend gratis speelbaar

Assassin's Creed Valhalla is volgend weekend gratis speelbaar. Dat laat Ubisoft weten op Twitter.

De game is van donderdag 24 februari tot en met maandag 28 februari gratis speelbaar, na het verschijnen van update 1.5 op 22 februari. Wat de update inhoudt is nog niet bekend.

Op 10 maart verschijnt vervolgens de Dawn of Ragnarok-uitbreiding van de game. Dawn of Ragnarok zet spelers in de schoenen van Odin, die een conflict in de nieuwe regio Svartalfheim poogt op te lossen, en introduceert enkele nieuwe gameplaymechanieken.

Volgens bronnen van Bloomberg verschijnt volgend jaar een spin-offgame met het personage Basim in de hoofdrol. De game zou zijn begonnen als uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb valhalla op mn pc staan, ben daar ook een beetje mee begonnen maar op de een of andere manier zie ik er als een berg tegenop om hem af te maken..misschien omdat ik graag 100% speel of wat dan ook.. herkennen meer medegamers dat?

0
test

@gamerlezer nogal :). Al heb ik dat niet bij elke game maar wil toch het maximale er uit halen en vaak al in de eerste play trough. Nu kan ik niks over Valhalla zeggen wat ben na A C 3 gestopt omdat alles op elkaar begon te lijken en het gaf geen voldoening meer om alles te halen in de game. Ik probeer dan ook me voortaan meer te focussen op het verhaal en het uitspelen dan alles moedwillig 100% halen. Heb dat ook met die trophy’s, hiervoor ga ik me ook niet meer in alle bochten wringen ze compleet te maken.

0
test

@Jumpman ja, probleem is dan. Je gaat naar je objective, kijkt op de kaart en ziet ow dat kistje, of cave/dungeon/challenge is wel op de route of dichtbij ik pak em wel mee. heb je dat gedaan, kijkt weer op de kaart en yep raad het al op weg naar de volgende. Vervolgens uiteindelijk maar 1 of 2 echte missies verder. Zo ben ik als casual een jaar bezig. Mijn probleem, weet het.. kan het niet helpen :) maar de zin om door te gaan word met elke sessie minder.

0
test

@gamerlezer het is teveel en teveel herhaling, daar wordt je gewoon moe van als je nog andere spellen speelt.

0

@gamerlezer elke game waar ik aan begin neem ik mezelf voor dat ik hem 100% ga spelen. Maar tegenwoordig betekent dat 100+ uur aan speeltijd en die tijd heb ik gewoon niet en wil ik er ook niet in steken. Bij veel AC games, maar ook andere games, voelt het op een gegeven moment als werken. En dan rush ik door de game om hem uit te spelen en ben ik er klaar mee. Dat ligt niet per se aan de games, maar daarom hoeven die games van mij helemaal niet zo lang of de werelden niet zo groot. Maak de werelden kleiner en stop hem vol met echt interessante dingen om te doen, dat zou voor mij beter werken en dan hoeven de uitgevers ook geen gekke dingen als nft te verzinnen om de hoge ontwikkelkosten eruit te halen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou