Assassin's Creed Valhalla-update voegt moeilijkheidsgraad toe

Assassin's Creed Valhalla-update voegt moeilijkheidsgraad toe

Een nieuwe update voor Assassin's Creed Valhalla voegt onder andere een uitdagende moeilijkheidsgraad toe aan de game.

Update 1.3.1 zou ergens vanmiddag beschikbaar moeten komen. De patch is 34,05 GB groot op Xbox Series X en S, 26,23 GB op Xbox One, 14,41 GB op PlayStation 5, 30 GB op PlayStation 4 en 26,49 GB op pc.

De moeilijkheidsgraad wordt 'Aesir' genoemd in de game en is extra uitdagend. Zo lopen spelers twee maal zoveel schade op, werken items om te helen voor maar 40 procent en is het moment om een succesvolle parry uit te voeren met 38 procent verkleind.

De update voegt ook nieuwe content toe aan de River Raids-modus, waaronder drie nieuwe rivieren: Erriff, Rhine en Berbha - gebieden die onderdeel zijn van de uitbreidingen voor AC Valhalla. 

Ook kan de Jomsviking Hall naar niveau vijf worden uitgebreid en zijn er nieuwe moves te ontgrendelen voor Eivor. Het gaat om Spinning Harpoon, waarmee vijanden naar achteren geblazen worden, Percussion Arrow wat voor een schokgolf zorgt die nabij staande vijanden beschadigt en Precision Axe Throw, waarbij de zwakke plek van de vijand wordt geraakt.

Tot slot wordt er een hele reeks bugs weggewerkt. De patch notes zijn hier te vinden.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ok, niet interessant dus, die river raids vind ik sowieso eeuwig boring. Ik kijk wel uit naar de volgende DLC, dat is dan wel omdat Kassandra dan haar debuut in Valhalla maakt.

0

Aanbevolen voor jou