Assassin's Creed Valhalla-spelletje Orlog krijgt fysieke versie

Assassin's Creed Valhalla-spelletje Orlog krijgt fysieke versie

Orlog, het dobbelspelletje in Assassin's Creed Valhalla, krijgt een fysieke versie in 2021.

Ubisoft werkt samen met het bedrijf PureArts, dat volgend jaar Orlog fysiek op de markt moet brengen. Dat meldt Dicebreaker. Meer details zijn er vooralsnog niet.

In Orlog nemen twee spelers het tegen elkaar op. Elke speler heeft een aantal health-tokens en het is de bedoeling om de tokens van de tegenstander te verwijderen. Er moet met dobbelstenen worden gegooid om zo moves te maken tegen de tegenstander. Het spelletje kan op diverse plekken in Valhalla gespeeld worden.

Assassin’s Creed Valhalla is nu uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Een gratis upgrade voor Xbox Series X, Series S en PlayStation 5 is ook beschikbaar.

Assassin's Creed Valhalla

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

dat ze het maar op Android uitbrengen, leuk voor als je op de WC zit :-D

0
test

Ik wist het zodra ik het zag in de game. Alleen de eerste pot die ik speelde sloeg nergens op. Stond vet voor en de computer gooit gewoon super goede dobbelstenen, en het einde was ook vaag. Er komt dan een aanval zeg maar. Maar die aanval is niet tegelijkertijd iemand mag beginnen met die aanval. De dobbelstenen lagen zo dat het remise was, maar de aanval begon bij de computer en hij versloeg mij en mijn dobbelstenen mochten niet meer aanvallen. Snapte er geen reet van en hier werd niks over uitgelegd. Oftewel een dobbelspel waarbij de regels zo vaag zijn is raar. Het is blijkbaar een soort risk met verdedigen en aanvallen tegelijk maar diegene die een soort van aan de beurt is ofsow mag als eerste aanvallen. Volgens mij mocht ik ook als eerste gooien, maar mocht hij als eerste slaan zeg maar. Kan het mis hebben....

0
test

@GoofyZ3 die dobbelstenen met de stippellijntjes om het symbool zijn belangrijk. Kijk maar eens hier op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Nv1qjVfaA_k of https://www.youtube.com/watch?v=3rW3jtbsxZk dan wordt veel duidelijk. Tenzij het je geen moer interesseert natuurlijk :-p

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou