Assassin's Creed Valhalla-spelers kunnen nu een XP-boost kopen

Assassin's Creed Valhalla-spelers kunnen nu een XP-boost kopen

Het is in Assassin's Creed Valhalla nu mogelijk om met echt geld een XP-boost te kopen.

Met een XP-boost krijgen spelers vijftig procent meer ervaringspunten tijdens het spelen. Deze boost is voor de rest van de game geldig - het hoeft dus maar één keer aangeschaft te worden. Mensen kunnen de boost voor 1000 Helix Credits (ongeveer 10 euro) kopen. Er is ook een duurdere variant waarmee spelers naast de XP-boost de rest van de game vijftig procent meer in-game geld vangen.

De mogelijkheid om een XP-boost te kopen zat ook in Assassin's Creed Odyssey, de vorige game in de franchise, en kon op behoorlijk wat kritiek van gamers rekenen. Op lancering van Valhalla zat de mogelijkheid dan ook niet in de game, maar Ubisoft heeft besloten dit met de recente 1.1.0-update toe te voegen.

Overigens hebben spelers van de game de boost niet nodig om het spel op normale wijze uit te spelen. De boost zorgt er alleen voor dat men sneller in level omhoog gaat (of in-game geld vindt). De boost is in de in-game winkel via het gamemenu te vinden.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik snap nooit zo heel erg goed waarom gamers dit zouden kopen. Je verpest er je eigen game ervaring mee, en je betaald er nog geld voor ook.

0

@woutzorz Enerzijds ben ik het met je eens: dit verpest de ervaring. Games zijn al vaak verschrikkelijk lang, hebben te veel sidequests waardoor je alleen maar afgeleid wordt van het hoofdverhaal, etcetera. Anderzijds, als je alleen het hoofdverhaal wilt doen en daar bereid bent om geld voor te betalen, prima toch? Vind het overigens wel belachelijk dat je daar geld voor moet betalen, maar dat ben ik. En ja, dat ze zoiets pas een maand na launch toevoegen vind ik ook wel heel questionable. Ja, er zijn daarbuiten genoeg andere microtransacties in de game te vinden, maar waarom kon deze transactie er dan niet gelijk bij?

0
test

Beetje vreemd. Ik ben hier geen voorstander van. Ik heb nu tijdje assasins creed gespeeld en cyberpunk erna. Bij assasins creed voelt het echt als grinden. Bij cyberpunk niet. Heel gek, cyberpunk doet gewoon iets heel goeds het is denk ik een combinatie van veel dingen, dat ze je bellen als je een missie nadert en dat elke omgeving er anders uit ziet en de aanpak elke keer anders is. Bij assasins creed is het minder stealth en gewoon hakken. Alleen die hoopjes iron al, denken ze nu daadwerkelijk dat iedereen al die hoopjes iron kapot gaan slaan voor 5 iron.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@GoofyZ3 Als ik mijn pluche wil upgraden heb ik een belachelijke hoeveel dierenhuiden nodig. Deze game slaat echt nergens op.

0
test

@GoofyZ3 Inderdaad in Cyberpunk kun je alle sidequest of sidemissies laten liggen als je wilt. Wat ik trouwens niet aanbeveel. Echt die Sidequest zijn echt super tof. Plus al die legendary wapens en kleren die je gewoon kan vinden super vet gedaan. De best vind ik van Skippy maar dat ga ik niet verklappen. Er zijn trouwen ook quest die je niet krijgt totdat je zelf iets random tegen komt en zelf moet uitvogelen wat je daarna doet. Iets met een kat en een bike. De details die ze in Cyberpunk hebben gestopt is niet normaal. De easter eggs zijn ook echt vet gedaan.

0
test

@armilo-theus En bij Valhalla kan je de side quest ook laten liggen, ik maak hiermee alleen maar op dat jullie en ja jullie gezien ik 3 rare opmerking die aangeven dat jullie de game niet gespeeld hebben.

0
test

@GoofyZ3 Bij Assassins Creed geeft hij ook aan als er een quest in de buurt is, het zegt er is een quest in de buurt wil je die aanzetten, of je loopt naar het blauwe puntje toe wat een side quest is. Wat je ook zou kunnen doen is AC Valhalla letterlijk spelen in plaats van rare onzin dingen te verkondigen.

0

Aanbevolen voor jou