Nieuws
assassin's creed valhalla

Assassin's Creed Valhalla-seizoenspas bevat Parijs en Ierland

Game krijgt ook gratis Discovery Tour

Geschreven door Michel Musters op
Ubisoft heeft de seizoenspas van Assassin's Creed Valhalla aangekondigd. De game krijgt twee betaalde uitbreidingen die zich afspelen in Ierland en Parijs.

De seizoenspas kan los gekocht worden op alle systemen en is ook onderdeel van de Gold-, Ultimate- en Collector's Editions van de game. De eerste uitbreiding heet War of the Druids en komt in de lente van 2021 uit. Spelers reizen af naar Ierland om een mysterieuze cult te onderzoeken.

De tweede uitbreiding heet The Siege of Paris en draait zoals de naam al aanduidt om een grootschalige Viking-aanval op Parijs. Spelers kunnen "het meest ambitieuze gevecht in de geschiedenis van Vikingen herleven". Deze uitbreiding moet in de zomer van 2021 uitkomen.

De seizoenspas bevat ook wat bonuscontent dat meteen op de lancering van de game beschikbaar komt. De bonuscontent draait om de legende van Beowulf. Naast betaalde content komt er ook gratis content naar Valhalla, in de vorm van seizoensupdates en andere extra's. Zo keert de Discovery Tour weer terug, komt er een Viking-festival en een nieuwe gamemodus naar het spel.

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 10 november verkrijgbaar op Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, pc en Google Stadia. Vanaf 19 november is de PS5-versie verkrijgbaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

De verhalende trailer van Destiny 2: Beyond Light Battle royale-game rondom Pac-Man aangekondigd
1

Reacties op: Assassin's Creed Valhalla-seizoenspas bevat Parijs en Ierland

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • SVG1985

    • 22 oktober 2020 16:46
    aaaahw… pc of toch wachten op de PS5?
    keuzes keuzes keuzes

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.