Nieuws
assassin's creed valhalla

Assassin's Creed Valhalla-ontwikkeling is afgerond

Game komt op 10 november uit

Geschreven door Michel Musters op
Assassin's Creed Valhalla is goud gegaan - dat betekent dat de ontwikkeling van de game is afgerond.

Dat meldt Ubisoft op Twitter. Hieronder zijn een tweetal uitgebreide video's te zien die Ubisoft eerder deze week van de game uitbracht.

Assassin's Creed Valhalla speelt zich in de negende eeuw af en bevat Noorwegen en Engeland als speelbare locaties. Valhalla introduceert nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om eigen nederzettingen uit te bouwen en macht en invloed te verkrijgen. Ook kunnen spelers nu in elk hand een ander wapen gebruiken. Het is, net als in Assassin's Creed Odyssey, ook mogelijk om als vrouwelijk personage te spelen.

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 10 november verkrijgbaar op Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, pc en Google Stadia. Vanaf 19 november is de PS5-versie verkrijgbaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

Next-gen versie Marvel's Avengers uitgesteld naar volgend jaar Microsoft: 'Bethesda-games hoeven niet meer op andere systemen uit te komen'
1

Reacties op: Assassin's Creed Valhalla-ontwikkeling is afgerond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Vriess

    • 18 oktober 2020 10:03
    Origins en Odyssey waren heerlijke games. Ja de missiestructuur herhaalde zich, maar dat vond ik geen probleem. Het was de gigantische wereld en de sfeer er in, waar ik helemaal in op ging. Valhalla gaat dat ongetwijfeld weer doen. Heb er zo'n zin in!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.