Assassin's Creed Valhalla-hotfix lost bugs die progressie in de weg staan op

Assassin's Creed Valhalla-hotfix lost bugs die progressie in de weg staan op

Een nieuwe hotfix voor Assassin's Creed Valhalla lost enkele bugs op die er voor zorgden dat spelers vast kwamen te zitten in het spel.

Het gaat in totaal om vier quests waarin bugs aanwezig waren die progressie tegengingen. Ubisoft laat weten dat het ook aan permanente oplossingen werkt, maar dat de hotfixes voor nu de problemen in ieder geval oplossen.

Door de bugs hadden spelers kans om niet verder te kunnen spelen in de missies Old Wounds, Unholy Father, The Thegn of Lincoln en Falling Stars-mysterie.

Ubisoft laat weten dat wanneer spelers niet verder kunnen met hun quests na het laden van hun savegame, men wordt aangeraden een nieuwe save te creëren, de game opnieuw op te starten en de nieuwe save te laden.

Op 29 april komt de eerste grote, betaalde uitbreiding voor Valhalla uit, genaamd Wrath of the Druids. Hierin bezoeken spelers Ierland. In de zomer komt de tweede grote uitbreiding, The Siege of Paris, uit.

Assassin's Creed Valhalla

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Kan het moeilijk een hotfix noemen 6 maanden na release. :D

0

Ik hoor sinds de release van deze game als van deze bug, 6 maanden later komt er pas een fix voor. Ik vermoed dat de XP booster wel al af is?

0
test

@Ziminar of je bent niet op de hoogte, of je bent aan het trollen. De bugs waren er inderdaad, maar is lang niet zo erg als sommige doen lijken. En ook de xp booster is er al lang en breed.

0

@Aerofox81 Het gaat er niet om hoe erg die bug is, daar zeg ik ook niets over. Wat ik wil aangeven is dat de prioriteiten van Ubisoft niet liggen bij het oplossen van problemen voor de spelers. Gezien het feit dat die XP booster er wel al een tijd is, toevalligerwijs net na de reviews zodat de game daarop niet beoordeeld zou worden, bevestigt dat alleen maar. Ik ben software ontwikkelaar en als er voor een groep gebruikers een bug is, waardoor ze het programma niet kunnen gebruiken zoals dat bedoeld is dan wordt er gewoon meteen een team op gezet. Fixen die shit. Dat er een bug in zit is niet zo erg, in alle software zitten bugs, maar een bekende bug 6 maanden erin te laten zitten is lui. Maar dat Ubisoft een luie ontwikkelaar is weten we al een tijdje.

0

Aanbevolen voor jou