Assassin's Creed Valhalla heeft Smart Delivery op Xbox Series X

Assassin's Creed Valhalla heeft Smart Delivery op Xbox Series X

Xbox-gamers kunnen de Xbox One-versie van Assassin's Creed Valhalla kopen en ontvangen dan automatisch een update wanneer ze de game op Xbox Series X spelen.

Dit valt onder de Smart Delivery-techniek die Microsoft implementeert voor veel games. Dit zorgt er voor dat Xbox Series X-gamers gratis en automatisch een update downloaden voor diverse games die het spel mooier maken. Eerder werd al aangekondigd dat Cyberpunk 2077 hier ook gebruik van maakt. Het is niet bekend of Sony een soortgelijke techniek gaan implementeren in de PlayStation 5.

In Assassin's Creed Valhalla speelt men als de vechtersbaas Eivor, de leider van een groep Noormannen die uit Noorwegen zijn verdreven. De clan komt in gevecht met de Saxons, onder leiding van koning Aelfred van Wessex. De game speelt zich in de negende eeuw af en bevat Scandinavië, Noorwegen en Engeland als speelbare locaties. Het spel komt dit najaar naar pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Google Stadia.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb het spel alvast gepre-ordered voor PS4 omdat het nog nergens te pre-orderen is voor PS5. Hopelijk komt Sony ook met zo'n soort actie

0

@Ryme Waarom pre-order je een product wat nog niet bestaat dan? Je kan hem toch gewoon dag 1 downloaden voor de PS5. (Of desnoods in de winkel halen als je dat nog wil)

0
test

@-it- Omdat het lastig is om een pre-order te plaatsen op een bestaand product?... Ik kan altijd nog m'n pre-order annuleren als ik wil maar voor nu weet ik zeker dat ik het op de dag zelf in huis heb.

0
test

Erg goede zaak. Vorige gen wisseling 2x GTAV moeten kopen en dat voelde toch niet helemaal oke. Uiteindelijk zag ik het maar zo: de 360 voor de single player en de one voor GTA Online. Beide waren het geld uiteindelijk echt wel waard. Hoe ze het nu doen is echter veel chiquer.

0

Aanbevolen voor jou