Assassins Creed: Unity-ontwikkelaar wil mmo-titel in de serie | Gamer.nl

Assassins Creed: Unity-ontwikkelaar wil mmo-titel in de serie | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Hij laat zich in een interview uit over zijn idee voor de titel, om alle A a ins en Templars tegenover elkaar te zetten in een stad. "We zijn niet zo ver als we willen, de wereld wordt niet met andere groepen mensen gedeeld. Online speelt de speler met drie vrienden, waardoor slechts vier spelers Parijs betreden."

Pontbriand noemt deze co-op multiplayer functie met vier spelers de eerste stap naar de online wereld van A a ins Creed. Ubisoft dient hierbij wellicht na te denken over eventuele aanpa ing van de gevecht tijl van de Templars, om balans te bieden aan de stealth-gevecht tijl van de A a ins.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou