Assassin's Creed Unity krijgt losse game als dlc | Gamer.nl

Assassin's Creed Unity krijgt losse game als dlc | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

A a in's Creed Chronicles: China is een tweedimensionaal spel en speelt zich af in Peking. Vrouwelijke a a in Shao Jun neemt wraak op de mensen verantwoordelijk voor de verwoesting van haar Brotherhood. De game krijgt ook reguliere dlc genaamd Dead Kings.

De Dead Kings-dlc speelt zich af na Unity. Hoofdpersoon Arno reist af naar de catacomben van Saint Denis om het op te nemen tegen de een geheime groep genaamd de Raiders.

Spelers die de seizoenspas van Unity kopen, voor omgerekend 23 euro, krijgen zowel de Dead Kings-dlc als de lo e downloadbare game A a in's Creed Chronicles: China. De seizoenspas bevat ook extra content voor A a in's Creed Unity, waaronder nieuwe wapens, mi ies en vaardigheden.

Zowel A a in's Creed Chronicles: China als Dead Kings verschijnen in de loop van 2015. A a in's Creed: Unity zelf ligt 13 november in de winkels voor PlayStation 4, Xbox One en pc.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou