Assassin's Creed Syndicate gratis op Epic Games Store

Assassin's Creed Syndicate gratis op Epic Games Store

Assassin's Creed Syndicate is vanaf donderdag een week lang gratis verkrijgbaar voor mensen met een Epic Games Store-account.

Syndicate kwam in 2016 uit - vlak voordat Ubisoft er voor koos om de Assassin's Creed-reeks flink op de schop te gooien en onder andere rpg-elementen aan de franchise toe te voegen. In het spel verkennen spelers Londen ten tijde van de Industriële Revolutie. Men bestuurt de tweeling Jacob en Evie Frye.

Daarnaast komt ook Faeria gratis verkrijgbaar. Deze fantasievolle mix tussen een virtuele kaartgame en een turn-based strategygame laat spelers zelf bepalen hoe het speelbord eruit komt te zien.

Beide games zijn vanaf donderdag 20 februari een week lang gratis beschikbaar via de Epic Games Store.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nooit aan deze Assassins Creed toegekomen, maar als het gratis is wil ik hem wel eens proberen.

0

vraagje, is hij een week gratis speelbaar? of is hij een week gratis te claimen?

0
test

@window007 Hij is gratis te claimen tot de 27e :) Als je snel bent kan je ook nog Kingdom come : Deliverance gratis krijgen op de Epic store.

0
test

@window007 Elke week zijn er 1 of 2 gratis games te claimen, en eenmaal in je library blijft die dus ook gratis in je library.. Geloof dat het 2 games zijn als er 1 een Mature rating heeft. Maar als je dus elke week had opgelet had je inmiddels een gratis libary bij EGS kunnen hebben van 70+ games (waarvan heel veel echt vette games).. Maargoed, vanaf nu goed op blijven letten ;)

0

Aanbevolen voor jou