Ubisoft kondigt Assassin's Creed Symphony Tour aan | Gamer.nl

Ubisoft kondigt Assassin's Creed Symphony Tour aan | Gamer.nl

Er is een Assassin's Creed Symphony Tour aangekondigd door Ubisoft. De tour gaat op 11 juni 2019 van start en begint in Noord-Amerika. Later vinden de concerten ook plaats in Europa.

Het concert staat volledig in het teken van de muziek uit de A a in's Creed-franchise. Tickets voor het evenement zijn vanaf 7 december al te koop voor Ubisoft Club Members en vanaf 10 december voor resterend publiek.

Tijdens het evenement worden de hoogtepunten van de A a in's Creed-franchise gevierd door een orkest en koor met beeldmateriaal uit de verschillende games. De muziek uit A a in's Creed is onder andere geschreven door componisten als Jesper Kyd, Lorne Balfe, Brian Tyler en Sarah Schachner.

De symfonie is bedacht dankzij de samenwerking tu en Ubisoft en MGP Live. "We zijn erg blij dat de iconische muziek door een nieuwe jonge generatie gehoord kan worden," aldus Ubisoft.

A a in's Creed

De wereldpremière vindt plaats op 11 juni in Hollywood's Dolby Theater in Los Angeles, wat tegelijkertijd de startdatum is van de E3 2019. Hierna gaat de symfonie op tour rond Noord-Amerika en later in Europa. In Nederland is het concert niet te zien. Wel is het concert op 5 oktober te zien in Londen en op 6 oktober in Milaan. Tickets zijn vanaf 7 december te koop voor Ubisoft Club Members en op 10 december zijn tickets verkrijgbaar voor resterend publiek. Bekijk hieronder de trailer voor het concert.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou