Assassin's Creed-schrijver zou toekomstig deel graag in Brazilië situeren

Assassin's Creed-schrijver zou toekomstig deel graag in Brazilië situeren

Alain Marcieca, de senior schrijver van Assassin's Creed Valhalla, zou graag zien dat een toekomstig deel in de reeks zich in Brazilië afspeelt.

Dat meldt hij in een interview met The Gamer. De setting van toekomstige Assassin's Creed-games is altijd een populair gespreksonderwerp onder fans, en elke hint die een ontwikkelaar mogelijk geeft wordt dan ook uitvoerig geanalyseerd. 

"Persoonlijk denk ik dat er veel (mogelijkheden) zijn, teveel om uit te kiezen als ik eerlijk ben", zo vertelt Mercieca. "Ik ben geobsedeerd met geschiedenis, dus je kan me al enthousiast maken over een niche groepje krijgers in een verloren samenleving op Malta." 

Hij vervolgt: "Zelf denk ik dat er veel cultuur te vinden is in Zuid-Amerika, waar we nog weinig mee hebben gedaan. Van de Inca's tot aan de Spaanse veroveraars: het is een fascinerende tijd. Black Flag had wel enkele raakvlakken daarmee, maar ik heb specifiek interesse in Brazilië."

Dit is voor zover bekend geen bevestiging van de setting van een toekomstige Assassin's Creed-game. Er is immers nog niets bekend over een mogelijke volgende game in de reeks. Eind vorig jaar verscheen het meest recente deel in de franchise, Valhalla - die speelde zich voornamelijk in Engeland en Noorwegen af. De twee hoofddelen daarvoor speelden zich in Egypte en Griekenland af.

assassin's creed valhalla
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

zolang het maar niet China word, al teveel chinese meuk in games en persoonlijk vind ik dat helemaal niks :)

0
test

@HunterSeeker Serieus een game die in oud china afspeelt zou ik heerlijk vinden. Gelukkig komt er een game aan die mij heel erg aanpsreekt.

0
test

@hulstpower Blacksmith Wukong?

0
test

@HunterSeeker Er was eerst veel vraag naar een Assassins Creed in Japan of China, maar eerlijk gezegd na Ghost of Tsushima zie ik het Ubisoft niet beter doen. Ubisoft kan altijd hele mooie werelden maken, maar daar houdt het vaak ook alweer op vind ik. Dus laat ze inderdaad maar focussen op wat anders.

0
test

@alex201 Na het briljante Ghost Of Tsushima zie ik een Assassin's Creed die zich in Japan afspeelt alleen maar als slap aftreksel.

0
test

Ze doen maar, ik ben er helemaal klaar mee.

0

Aanbevolen voor jou