Assassin's Creed-schrijver vertrekt bij Ubisoft

Assassin's Creed-schrijver vertrekt bij Ubisoft

Narrative director Darby McDevitt is vertrokken bij Ubisoft Montreal.

McDevitt werkte meer dan een decennium bij de studio en schreef daar mee aan games als Assassin's Creed Revelations, Black Flag, Unity, Origins en Valhalla. Op Twitter liet McDevitt weten te vertrekken - van kwaad bloed lijkt geen sprake te zijn.

"Vandaag is mijn laatste dag bij Ubisoft Montreal. Na een decennium te hebben mogen werken met briljante mensen en verhalen en personages creëren voor een geweldige franchise, en contact hebben met onze fantastische fans, heb ik besloten een nieuw avontuur aan te gaan." Wat McDevitt nu gaat doen is niet bekend.

McDevitt was een van de belangrijkere schrijvers van de Assassin's Creed-reeks. In 2015 vertrok Corey May, de hoofdschrijver en narrative designer achter de eerste Assassin's Creed en diens vervolgen, al bij Ubisoft.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Welk modern gedeelte in Valhalla, sorry hoor maar in de laatste AC game is er van een modern gedeelte bijna niets meer over, en wat erover is is zo uitgekleed dat het letterlijk geen fluit meer voorstelt. Odyssey had nog een redelijk modern tijdperk vooral het Atlantis gedeelte was interessant, Valhalla geweldig modern tijdperk nee niet echt. Ik hoop dat de volgende AC game weer een character krijgt als Kasandra want dat was toch wel 1 van de betere uit de gehele AC reeks, Eivor was naar mijn mening een levensloos character, prima game maar doordat Eivor letterlijk geen fluit voorstelde was dit naar mijn mening (Valhalla) de slechtste game uit de reeks.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@DarkraverX Kassandra zat in Valhalla hoor. Ze heette alleen Randvi opeens. Heel vaag, maar ze was het wel!

0
test

@DarkraverX Na het geweldige personage wat Kassandra idd was viel Eivor me ook best tegen. Al moet ik zeggen dat ik Valhalla in het algemeen op veel punten minder vond als Odyssey.

0
test

Ah dus daarom is de serie de goot in gegaan. Maar hij was alleen de schrijver. Heb games gespeeld met NOG slechter schrijfwerk maar die waren ten minste nog wel uit te spelen.

0

Aanbevolen voor jou