Update: Koreaanse classificaties voor Assassin's Creed Rogue op PS4 en Xbox One verschenen | Gamer.nl

Update: Koreaanse classificaties voor Assassin's Creed Rogue op PS4 en Xbox One verschenen | Gamer.nl

Update: Een week nadat verschillende Italiaanse retailers een HD-versie van Assassin's Creed Rogue te koop aanboden, heeft The Korean Game Rating Board het spel geclassificeerd voor PlayStation 4 en Xbox One. Dit maakt het erg waarschijnlijk dat het zevende deel van de Assassin’s Creed-serie naar die platformen komt. Ubisoft heeft zich vooralsnog niet uitgelaten over de geruchten.

Media has no description

Origineel bericht: Volgens verschillende Italiaanse retailers komt A a in's Creed Rogue binnenkort naar PlayStation 4 en Xbox One.

Op drie verschillende Italiaanse webshops is A a in's Creed Rogue te pre-orderen voor Xbox One en PlayStation 4. De game kwam uit voor PlayStation 3 en Xbox 360 in 2014, tegelijkertijd met de release van A a in's Creed Unity voor PlayStation 4 en Xbox One.

In A a in's Creed Rogue neemt de speler voor de verandering de rol aan van een Templar die op A a ins jaagt. Verder kent de gameplay veel gelijkeni en met die van A a in's Creed Black Flag.

Nu hebben drie Italiaanse websites de HD-versie van de game voor pre-order beschikbaar gesteld voor PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer de game precies zou moeten verschijnen is niet duidelijk. Op ePRICE staat een datum van 18 maart 2018 aangegeven, terwijl webster.it 15 maart aanhoudt. De derde website Ubisoft heeft nog niets bekendgemaakt over de releaseperiode van Rogue op PlayStation 4 en Xbox One, maar dat zou binnenkort dus wel kunnen gebeuren.

A a in's Creed Rogue kwam origineel uit op 13 november 2014 voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en later op pc. Gamer.nl-redacteur Joe noemt in zijn review dat A a in's Creed Rogue stiekem best wel geslaagd is, mede door slim gebruik van verfijnde oude spelmechanieken en gaaf leveldesign.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou