Assassin's Creed: Rogue in 2015 ook naar pc | Gamer.nl

Assassin's Creed: Rogue in 2015 ook naar pc | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

A a in's Creed: Rogue was voorheen enkel aangekondigd voor Xbox 360 en Playstation 3 en is op die consoles vanaf 13 november verkrijgbaar. Het spel geldt als alternatief voor A a in's Creed: Unity, dat niet op de vorige generatie spelcomputers wordt uitgebracht.

Op de vraag of A a in's Creed: Rogue andersom wel nog voor de Xbox one en Playstation 4 beschikbaar komt, wilde Ubisoft niet reageren. De nieuwste spelcomputers van Sony en Microsoft krijgen op 13 november een eigen deel, A a in's Creed: Unity.

Het officiële vijfde deel, dat ook naar pc komt, speelt zich af in Parijs tijdens de Franse Revolutie. A asin's Creed: Rogue heeft als setting de Verenigde Staten tijdens de 18e eeuw.

Door NUtech.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou